Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

DESCOPERĂ PRIMUL
DEO BEAUTY ELIXIR

Piele frumoasă și catifelată, chiar și după epilare!NOU de la NIVEA

DEODORANTUL CARE IUBEȘTE PIELEA SUBRAȚULUI

NIVEA lansează primul deodorant îmbogățit cu extract prețios din lapte. Misiunea lui: să ajute femeile să arate și să se simtă frumoase!

INOVAȚIE

DEODORANT CU EXTRACT DIN LAPTE

Deo Beauty Elixir a fost special creat pentru a proteja, catifela și reda frumusețea naturală a subrațului, chiar și după epilare. Formula foarte delicată nu conține alcool și asigură protecție eficientă împotriva transpirației, timp de 48h. Compatibilitate la nivelul pielii testată dermatologic, chiar și în cazul pielii sensibile și 3 parfumuri exclusive, create special pentru tine.

Primul deo beauty elixir îmbogățit cu vitamine prețioase din lapte vine în trei variante, a câte două produse, inspirate de nevoile tipurilor diferite de piele.

Însă indiferent ce antiperspirant alegi, acesta va hidrata pielea subrațului, o va proteja și îi va reda frumusețea și aspectul catifelat, chiar și imediat după epilare.

EXPERTIZĂ

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DESPRE NOUL DEO BEAUTY ELIXIR

De câțiva ani, experții NIVEA lucrează la dezvoltarea unei formule de îngrijire eficiente, care să ajute pielea subrațului să nu mai fie uscată și aspră. Iată ce spune Dr. Jens Schulz din departamentul de cercetare NIVEA despre noul produs din categoria de deodorante.

Ce este atât de nou și special despre formulă? Ce o face diferită de alți deodorante?

NIVEA Deo Beauty Elixir este o descoperire științifică care aduce tot ce e mai bun din lapte într-un deodorant. După ani de cercetare și dezvoltare, înțelegem toate beneficiile laptelui la nivelul pielii și, prin urmare, l-am infuzat în formula ușoară și cu absorbție rapidă. Formula este blândă cu pielea, nu conține alcool și este perfectă pentru pielea sensibilă - chiar și după epilat.

 

Știm cu toții că laptele este un ingredient vital al vieții. Este natural, simplu, pur și universal. Ce componente ale laptelui ați ales pentru produs?

Am luat compușii de lapte care contează cel mai mult atunci când vine vorba de îngrijirea pielii, în special componentele esențiale pentru piele după epilat. Prin urmare, atunci când au dezvoltat extractul din lapte, experții noștri au selectat cu atenție substanțele care sunt cele mai eficiente și inspirate din natură, cum ar fi minerale (calciu), vitamine (C, E, B5), lactoză trigliceridă și aminoacizi esențiali.

 

Cum ajută produsul să pielea uscată și aspră să se regenereze?

Pielea subrațului este foarte delicată și are nevoie de o îngrijire specială, mai ales că epilatul poate provoca iritații și duce la pierderea compușilor esențiali ai pielii. Formulele noastre sunt special concepute pentru a restabili acești compuși naturali care s-au îndepărtat prin epilat. Aceasta include, de exemplu, lactoza - un hidratant natural - și calciul mineral. Ambele sunt esențiale pentru o piele cu aspect sănătos.

 

Produsul poate fi folosit și de femeile care au pielea sensibilă?

Da, formula este special dezvoltată pentru a fi potrivită pentru pielea sensibilă. A fost testat pe piele extrem de sensibilă și omologată dermatologic.