Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Soufflé de corp

DESCOPERĂ NOILE PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A CORPULUI ȘI CÂȘTIGĂ!

Cumpără oricare produs de îngrijire a corpului de la NIVEA, înscrie numărul bonului fiscal și câștigă premii!

NOU de la NIVEA

TRANSFORMĂ-ȚI RUTINA ZILNICĂ DE ÎNGRIJIRE A CORPULUI
ÎNTR-UN MOMENT DE RĂSFĂȚ

Cu uleiuri prețioase, parfumuri delicate și texturi lejere, noile produse produse de îngrijire a corpului de la NIVEA îți vor răsfăța pielea zilnic. Formulele lor cu ulei de monoi sau ulei de jojoba și parfum de cocos sau flori de cireș se absorb imediat în piele, catifelează și hidratează.

Gama conține trei produse: o loțiune și două souffleuri de corp, toate gata să te răsfețe. Souffle-urile de corp au o textură lejeră, ideală pentru zilele de vară sau pentru momentele în care ești pe fugă. Perlele vizibile de ulei catifelează pielea, iar parfumurile delicate îți vor răsfăța simțurile și te vor duce cu gândul la zilele de vacanță. În plus, loțiunea cu parfum delicios de cocos îți va lăsa pielea irezistibil de catifelată și delicios parfumată.

Produse

DESCOPERĂ NOILE PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A CORPULUI

Beneficii

NOILE SOUFFLÉ-URI DE CORP DE LA NIVEA SUNT SPECIAL CREATE PENTRU A-ȚI OFERI O EXPERIENȚĂ COMPLETĂ DE RĂSFĂȚ

FĂRĂ SENZAȚIE GRASĂ

fara urme

Deși hidratează intens, formula lejeră se absoarbe imediat în piele și nu lasă urme. Astfel, pielea ta rămâne fină și catifelată, fără senzație grasă.

MIROS TROPICAL DE COCOS SAU DE FLORI DE CIREȘ

Flori de cires

Parfumurile delicate de cocos sau de flori de cireș îți vor răsfăța simțurile și te vor duce cu gândul la zilele relaxante de vacanță sau de primăvară.

PERLE DE ULEI PREȚIOS

Perle din ulei pretios

Ambele souffleuri de corp sunt îmbogățite cu perle de uleiuri prețioase, pe care le poți vedea când îți hidratezi pielea, și care catifelează intens.

Câștigă

Cumpără oricare produs de îngrijire a corpului de la NIVEA și câștigă unul din cele 10 vouchere Mihaela Glăvan în valoare de 600 RON!

Descoperă o nouă experiență de răsfăț pentru piele

CUM PARTICIPI

Indiferent care este produsul tău preferat de îngrijire a corpului de la NIVEA, el îți poate aduce ca premiu un voucher în valoare de 600 de lei pentru achiziții de la designer-ul Mihaela Glăvan! Pentru că o piele frumoasă și îngrijită se asortează perfect cu o pereche de pantofi sau o geantă de efect.

Așa că alege-ți produsul preferat din cele participante la campanie, achiziționează-l din magazin și înscrie numărul bonului fiscal* în formularul de mai jos!

Îți dorim succes!

Poți consulta aici regulamentul campaniei.

 

*Atenție: pentru ca înscrierea ta în concurs să fie validă, este esențial să păstrezi bonul care dovedește achiziția. 

 

Cumpără un produs de îngrijire a corpului de la NIVEA și câștigă un voucher Mihaela Glăvan!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL


Dacă dorești ca datele tale să fie șterse din baza de date a Beiersdorf, te rugăm să ne trimiți un mesaj la această adresă, folosind formularul și selectând “Altele” în câmpul de Subiect. Ștergerea datelor tale personale va avea ca rezultat eliminarea ta din orice concursuri, promoții sau mesaje din partea Beiersdorf. 

*Câmpuri obligatorii
Sfaturi

SECRETUL PENTRU O PIELE FRUMOASĂ:
MOMENTUL TĂU ZILNIC DE RĂSFĂȚ

lotiune cocos

Frumusețea vine din interior. Chiar și când vine vorba de îngrijirea pielii. Așa că oferă-ți în fiecare zi un moment doar al tău, în care să îți răsfeți pielea și simțurile. Recomandarea noastră: integrează loțiunea cu Cocos și Ulei de Monoi în ritualul tău de relaxare.

parfum tropical de cocos

Folosește mereu produse de îngrijire cu parfumuri care îți dau o stare de bine. Noi îți sugerăm souffleurile de corp cu flori de cireș sau parfum tropical de cocos. Alege-ți preferatul și oferă-ți doza zilnică de răsfăț pentru corp și simțuri!

Recomandările noastre