Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Nivea Q10 Plus

MOMENTUL MEU ESTE ACUM.

Iar secretul meu este coenzima Q10

Află despre acest ingredient produs în mod natural de pielea ta și de ce este atât de important să-l păstrezi cu grijă.
Momentul meu este acum

Află secretul pentru un ten tânăr!

Andreea Esca, Roxana Ciuhulescu și dr. Oana Clătici, medic dermatolog, vorbesc despre cum te poți bucura de fiecare vârstă, făcând ceea ce iubești și arătând la fel de tânără cum te simți.

Coenzima Q10

Ce este coenzima Q10?

Secretul pentru un ten suplu și catifelat


Coenzima Q10 este un ingredient propriu pielii care încetinește procesul de îmbătrânire a tenului: produce energie și protejează celulele împotriva radicalilor liberi.
Radicalii liberi se formează, de regulă, dacă pielea este expusă excesiv la radiații UV și poluare, sau în urma consumului de tutun și alcool. Aceştia sunt, de fapt, nişte molecule care accelerează procesul de îmbătrânire a celulelor, iar coenzima Q10 aparține unui grup de antioxidanți care au posibilitatea de a lupta împotriva radicalilor liberi. Astfel, celulele sunt protejate, iar tenul rămâne suplu și neted.
Odată cu trecerea timpului, pielea prezintă constant o nevoie a suplimentării coenzimei Q10 pentru asigurarea proceselor vitale de protecţie, reparare şi regenerare a tenului.


aliat împotriva ridurilor

 

 

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU COENZIMA Q10 ÎN JURUL VÂRSTEI DE 30 DE ANI?
Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de coenzimă Q10 scade, de aceea avem nevoie să o luăm și din surse externe, precum produsele de îngrijire sau alimentele.

Oboseala, stresul sau un stil de viață nesănătos pot determina corpul să consume mai mulți nutrienți pentru a se regenera, creând astfel și o nevoie mai mare de coenzima Q10. Acest aspect poate avea un efect negativ asupra pielii. Pierderea elasticității și a fermității pielii poate apărea ca efect al distribuirii de către organism a unei cantități din ce în ce mai mari de coenzima Q10 în zonele din corp în care este nevoie.
Teoretic, ar fi nevoie de aproximativ 30mg de coenzima Q10 pe zi; este posibil însă ca pielea ta să nu aibă parte de atât de mult fără susținere din exterior.

 

COENZIMA Q10 ESTE DOVEDITĂ CLINIC?

Pe scurt, da! Răspunsul mai lung este că echipa de cercetători NIVEA a studiat efectul coenzimei Q10 asupra îmbătrânirii pielii timp de peste 25 de ani. În urma a mii de studii științifice derulate, este astăzi un fapt confirmat că tratamentul anti-rid cu coenzima Q10 influențează pozitiv procesele naturale ale pielii.  

COENZIMA Q10 NU MAI ESTE DE MULT UN SECRET PENTRU CERCETĂTORI.
Ea a fost descoperită în 1957, iar de atunci s-au derulat mii de studii care au dus la confirmarea clinică a acestui antioxidant puternic ce ține ridurile la distanță. Coenzima Q10 are de asemenea beneficii în sănătatea inimii și în menținerea unui nivel sănătos al tensiunii.

UNDE SE GĂSEȘTE COENZIMA Q10?
Chiar în organismul nostru! Coenzima Q10 este “scânteia” care ajută la generarea de energie în celule. Organele cu cea mai intensă activitate au cea mai mare concentrație de Coenzima Q10, însă ea este prezentă și în piele, unde are un rol foarte important în regenerarea celulelor.

CUM REDĂM PIELII COENZIMA Q10?
Dacă la 20-25 de ani pielea produce Coenzima Q10 la capacitate maximă, ulterior producția începe să scadă. O putem suplimenta prin alimente precum carnea de vită, peștele, uleiul de măsline, nucile și legumele verzi. Pentru prevenirea și reducerea ridurilor este recomandată îngrijirea cu creme care conțin Coenzima Q10, pentru a ne asigura că ingredientul ajunge în straturile pielii.
Rutina de îngrijire anti-rid

Momentul pentru a lupta cu ridurile: Acum!

O îngrijire anti-rid potrivită fiecărui tip de ten, împreună cu un stil de viață sănătos, contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire a tenului. În plus, pentru rezultate optime, este important să ai o rutină anti-rid completă:

CREMA DE ZI: alege o cremă potrivită tipului tău de ten, care să-l protejeze pe durata zilei, să estompeze ridurile și să prevină apariția unora noi.

CREMA DE OCHI: pielea delicată din jurul ochilor este foarte predispusă la formarea ridurilor și are nevoie de o formulă specială, care s-o alimenteze cu ingrediente valoroase într-o concentrație mai mare.

CREMA DE NOAPTE: în timp ce tu te odihnești, tenul tău începe să lucreze și absoarbe mult mai bine ingredientele active. Este important să alegi o cremă de noapte cu coenzima Q10, ce va ajuta tenul în lupta împotriva ridurilor, contribuind la regenerarea celulară.

rutina de îngrijire anti-rid

Video

Trăiește și tu momentul tău!

Ești curajoasă, energică și emani poftă de viață. Indiferent de vârstă! Iar acest lucru vine din interior. La fel și coenzima Q10, un antioxidant puternic care ajută pielea să lupte eficient cu ridurile și să rămână suplă și netedă. Ai grijă de tine și fii la fel de tânără la exterior cum ești în interior!

Recomandările noastre pentru tine