Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

NIVEA Q10 Vitamina C anticelulitic

Loțiunile anticelulitice NIVEA Q10

ASPECT DE CELULITĂ REDUS, PIELE MAI FERMĂ ȘI MAI CATIFELATĂ

MANIFESTO

Când femeile se simt bine în pielea lor, pot reuși orice! Au curaj să își exprime sentimentele, sunt încrezătoare și îi inspiră pe cei din jur. Iar atunci când ai grijă de tine, este ușor să ai încredere!
Descoperă loțiunile anticelulitice NIVEA Q10 cu Vitamina C și iubește-ți pielea!

Inovația NIVEA

FORMULA CU COENZIMA Q10 ȘI VITAMINA C
PENTRU O PIELE FERMĂ

O piele fermă, catifelată și hidratată este un must mai ales în perioada verii. Ca să te ajutăm să te bucuri de asta, ți-am pregătit o gamă specială de loțiuni de corp, care oferă rezultate în timp rapid. Astfel, formula inovatoare bazată pe două ingrediente puternice, coenzima Q10 și vitamina C, acționează în profunzimea pielii și îi îmbunătățește elasticitatea și fermitatea în doar 10 zile.

Body Q10 Vitamina C

FORMULA Q10 PLUS

Coenzima Q10 este recunoscută pentru proprietățile ei: ajută pielea să arate mai tânără, mai fermă, mai catifelată. Tocmai de aceea, produsele NIVEA Q10 Plus sunt îmbogățite cu coenzima Q10 proprie pielii, fiind ideale pentru rutina ta de îngrijire a corpului.

FORMULA Q10 PLUS

Tips & tricks

Află cum să ai o piele fermă, fără celulită!

cum să ai o piele fermă

Pe lângă produsele de îngrijire potrivite care combat celulita, poți include în rutina ta și alte obiceiuri care te vor ajuta să ai o piele fermă și frumoasă:

  • Încearcă să îți masezi cât mai des pielea. Astfel, îți vei îmbunătăți circulația și stimula drenajul limfatic - doi factori foarte importanți în prevenirea celulitei.
  • Pielea este o reflexie a întregului organism. De aceea, atunci când ai obiceiuri sănătoase, radiezi din interior. Așa că încearcă să consumi cât mai multe vitamine și să ai o dietă echilibrată - vei vedea rezultatele imediat! Evită să consumi alimente bogate în sare, pentru că sarea absoarbe apa din corp, fapt care duce la inflamarea țesuturilor și apariția celulitei. Dacă îți e greu să nu pui sare în mâncare, încearcă să o asezonezi folosind ierburi aromatice.
  • Consumă cât mai des legume bogate în potasiu ca broccoli, cartofi dulci și spanac. Acestea ajută organismul să nu mai rețină lichidele.
  • Răsfață-te cu băi cu sare cel puțin o dată pe săptămână. În acest mod îți vei purifica și detoxifia corpul, iar pielea va deveni mai catifelată.
Produse
q10 body

Loțiunile anticelulitice NIVEA

Pentro o piele fermă, fără celulită, este indicat să ai o rutină corectă de îngrijire. Alege loțiunile anticelulitice NIVEA cu formule inovatoare, care îmbunătățesc fermitatea pielii în 10 zile!

Recomandările noastre pentru tine