NIVEA Hand Cream - ingrijire si protectie pentru maini

Îngrijire și protecție pentru mâini mereu active

Descoperă gama de creme de mâini de la NIVEA: testează îngrijirea de 24 de ore pentru pielea delicată a mâinilor!
Îngrijire și protecție

Ai grijă de mâinile tale cu Nivea

 

 

Zi de zi, mâinile noastre trec prin diferite experiențe. În copilărie, atingem și explorăm tot ce ne înconjoară. Ca adulți, ne folosim mâinile pentru a comunica, a lucra și a ne urma pasiunile. Indiferent în ce etapă a vieții te afli, îngrijirea eficientă a pielii mâinilor este foarte importantă. NIVEA te ajută să stăpânești secretele îngrijirii pentru mâini frumoase și catifelate.

Cremele de mâini NIVEA oferă, pentru până la 24 de ore, protecție de încredere față de factorii externi și îngrijire intensivă pentru pielea delicată a mâinilor.

 
DESCOPERĂ ÎNGRIJIREA POTRIVITĂ PENTRU MÂINILE TALE:


Crema de mâini NIVEA Intensive Care
- calmează și hrănește intensiv pielea uscată a mâinilor prin formula cu ulei de migdale.

Crema de mâini NIVEA Smooth Care - oferă mâinilor catifelare irezistibilă de durată prin formula cu unt de shea.

Crema de mâini NIVEA Express Care - are o formulă foarte ușoară cu minerale naturale din mare

Crema de mâini NIVEA Repair Care - formula cu dexpanthenol calmează pielea uscată care "ține".

Crema de mâini NIVEA Anti-Age Care - folosită regulat, reduce vizibil primele semne de îmbătrânire datorită formulei cu filtre UV și coenzima Q10.

Produse

Gama de creme de mâini Nivea

Fie că ai nevoie de hidratare intensivă, catifelare irezistibilă, reparare rapidă a pielii uscate sau prevenirea primelor semne de îmbătrânire, există o cremă de mâini NIVEA pentru nevoile pielii tale.
Puterea mâinilor

Mâinile tale – Mai mult decât un instrument

 Gândește-te pentru o clipă la toate lucrurile pe care le faci cu mâinile.Ne folosim mâinile pentru a simți și a descoperi ceea ce ne înconjoară. Ne pregătim pentru a începe ziua, ne machiem, pregătim copiii pentru grădiniță, facem cunoștință cu parteneri de afaceri, pregătim masa pentru cei dragi - dar, cel mai important, ne folosim mâinile pentru a transmite emoțiile noastre prin atingeri.

 MÂINILE MEREU ACTIVE AU NEVOIE DE PROTECȚIE

Mâinile noastre sunt unice: pielea lor foarte sensibilă și delicată are nevoie de multă îngrijire ca să ne putem bucura atât de lucrurile mărunte cât și de momentelemain importante.

Pentru ca fiecare experiență să ofere o senzație mai plăcută, e important să ne protejăm mâinile constant. Cremele de mâini de la NIVEA oferă 24 de ore de îngrijire și protecție pentru ca mâinile să fie mereu frumoase și catifelate.

Un nou pachet

Pur și simplu plăcut la atingere

 


Pur și simplu plăcut la atingere

Pe lângă îngrijirea și protecția de 24 de ore, noile creme de mâini NIVEA vin cu un nou ambalaj - o formă de aplicare ce se potrivește perfect în mâna ta.


În dezvoltarea noii imagini a gamei de creme de mâini NIVEA, am folosit un material special, moale și plăcut la atingere, și un recipient ușor de strâns în mână. Când atingi pentru prima oară noile pachete, senzația plăcută și flexibilitatea lor te vor surprinde. 

 
Testează

Îngrijirea, în mâinile tale

Înscrie-te și fii una dintre cele 50 de norocoase care testează produsul preferat din noua gamă de creme de mâini de la NIVEA!

În perioada 23 octombrie – 22 noiembrie 2017 au avut loc înscrierile pentru testarea unui produs din gama de creme de mâini de la NIVEA. Vezi aici câștigătorii campaniei „Ai grijă de mâinile tale cu NIVEA!” 

Citește regulamentul campaniei.

Recomandările noastre pentru tine