Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Ingrijirea parului si styling

Nivea are grijă de frumusețea părului tău

Ambalaj nou şi o formulă înbunătăţită pentru a obţine un păr cu aspect sănătos, care este îngrijit, fortificat şi protejat aşa cum are nevoie.
Descoperă noutățile

FORMULĂ NOUĂ, AMBALAJ NOU

Noua formulă NIVEA a produselor de îngrijire a părului conţine Nutri-essences cu Eucerit® si ulei de macadamia pentru a îngriji, fortifica şi proteja părul. Formulelor noi li se adaugă acum şi un ambalaj cu totul nou, mult mai feminin Descoperă şi tu noua gamă!

Îngrijiea potrivită pentru părul tău

Îngrijirea potrivită pentru părul tău

Fiindcă pieptănatul şi styling-ul îţi afectează părul în fiecare zi, secretul unui păr frumos este de fapt îngrijirea potrivită. De aceea, noile formule NIVEA conțin acum nutri-essences - o combinaţie unică din ulei de macadamia şi Eucerit®, care face minuni pentru părul tău.

Cu fiecare spălare, părul tău va fi:

  • perfect îngrijit
  • fortifiat din interiorul firului de păr
  • protejat împotriva factorilor externi

 

DEMACHIERE DELICATĂ CU NIVEA CREME CARE 

Ți s-a întâmplat să renunți la demachiere deoarece ai senzația că îți usucă tenul? Dacă da, e bine să ştii că soluția nu este să sari peste un pas atât de important pentru tenul tău, ci să alegi un produs potrivit. De aceea, NIVEA a creat prima gamă pentru demachiere care oferă și îngrijire delicată. Descoperă cele trei produse, folosește-le în funcție de rutina ta de îngrijire și oferă-i tenului răsfăț cu tot ce este mai bun din îngrijirea NIVEA. Formula inovatoare a laptelui demachiant, a cremei de curățare și a șervețelelor demachiante conține complexul Protective Care și parfumul unic NIVEA Creme. Pentru un ten catifelat, curat, de o frumusețe naturală.

Formulă îmbunătățită

NIVEA ARE GRIJĂ DE FRUMUSEȚEA PĂRULUI TĂU

FORMULA

nutri essences

Noua gamă de îngrijire a părului îngrijeşte, fortifică şi protejează părul datorită formulei cu nutri-essences.

AMBALAJUL

Nivea Diamond Gloss

Un nou design, modern şi feminin, care îţi permite, atunci când aşezi produsul invers, să foloseşti până la ultima picătură de produs.

Eucerit

ÎNGRIJESC, FORTIFICĂ ȘI PROTEJEAZĂ DATORITĂ NOII FORMULE INOVATOARE

Milioane de oameni din jurul lumii au încredere în NIVEA şi în cutiuţa albastră. Datorită celor peste 100 de ani de expertiză în îngrijirea pielii, NIVEA este una dintre cele mai de succes mărci din întreaga lume. Iar cutiuţa albastră a devenit un simbol al încrederii, familiei, copilăriei şi bineînţeles al îngrijirii. Fiind numărul 1 în îngrijirea pielii, NIVEA a adus acum toată experienţa şi competenţele din acest domeniu şi în îngrijirea părului. Astfel, Eucerit®, ingredientul de bază din NIVEA Creme a fost combinat cu uleiul de macadamia pentru a crea o formulă de îngrijire inovatoare: Nutri-Essences. Deoarece formula îngrijeşte, fortifică şi protejează firul de păr, acesta primeşte tot ce are nevoie pentru a fi frumos, strălucitor şi puternic.
Interviuri cu experți

Dr. Nathalie Sors

Dr. Nathalie Sors, Cercetare şi dezvoltare, Beiersdorf AG.

Dr. Nathalie Sors

„Am îmbunătăţit formulele tuturor produselor pentru a da părului exact îngrijirea de care are nevoie.”
Noile formule cu Nutri-Essences reprezintă baza tuturor produselor care de acum îngrijesc, fortifică şi protejează părul.

CE ARE SPECIAL FORMULA CU NUTRI-ESSENCES?

Nutri-essences sunt de fapt lipide care îngrijesc părul. Pe lângă acest beneficiu, ele întăresc firul de păr din interior şi îl protejează la exterior. NIVEA foloseşte Nutri-Essences cu ulei de macadamia şi Eucerit® pentru toate produsele de îngrijire şi ulei de macadamia pentru produsele de styling. Dar de ce are nevoie părul de lipide? În fiecare zi, acesta este afectat de uscătorul de păr, ondulatorul, placa, vopsitul, decoloratul, acţiuni şi factori care îl fac să piardă din rezerva de lipide. Fără ele, părul poate deveni aspru, tern şi greu de aranjat. Astfel, noile formule de la NIVEA, datorită lipidelor din conţinut, dau înapoi părului tot ce a pierdut, facându-l din nou frumos, puternic şi oferindu-i protecţie.

DE CE AȚI ALES EUCERIT® ȘI ULEI DE MACADAMIA PENTRU NOILE FORMULE?

Am dorit să folosim tot ce este mai bun din ambele ingrediente pentru a oferi părului tot ce are nevoie: pentru că acesta îşi pierde lipidele, formula cu Nutri-Essences i le dă înapoi.

CE ESTE EUCERIT-UL® ŞI CUM ARE GRIJĂ DE PĂR?

Eucerit-ul® este denumit şi „ceara frumuseţii” şi este baza lanolinei, un ingredient natural care acţionează ca o barieră împotriva factorilor externi. Aceasta conţine acizi graşi şi colesterolul regăsit şi în păr. Datorită proprietăţilor sale de îngrijire şi protecţie, NIVEA îl foloseşte de zeci de ani în componenţa celei mai iubite creme, NIVEA Creme. În plus, acesta poate proteja şi părul datorită componenţilor care înconjoară firul de păr la exterior.

CARE SUNT PROPRIETĂŢILE ULEIULUI DE MACADAMIA ŞI DE CE L-AŢI ALES?

Nucile de macadamia şi uleiul obţinut din ele sunt folosite în domeniul nutriţiei, în cosmetică şi în medicină datorită conţinutului mare de acizi graşi omega, care sunt lipide omega 7. O altă proprietate a uleiului de macadamia este că îngrijeşte, intrând în structura părului, întărindu-l din interior şi mărindu-i elasticitatea.

Sally Brooks, stilist internaţional NIVEA

Sally Brooks
„Cu cât ai mai multă grijă de părul tău, cu atât va fi mai sănătos!”

 Sally Brooks este stylistul internaţional NIVEA, deţine un salon în Londra şi este un trend setter când vine vorba despre îngrijirea părului şi styling. A creat coafuri faimoase pentru designeri ca Alexander McQueen şi look-urile gândite de ea apar în reviste de modă. În plus, a câştigat trei ani la rând titlul de ,,Stilistul anului" şi a fost înscrisă în Hall of Fame-ul Societăţii britanice de coafură. Din 2008, Sally Brooks este stilistul internaţional al mărcii NIVEA.

INTERVIU sally Brooks

CUM POT SĂ-MI MENŢIN SĂNĂTATEA PĂRULUI?

Părul sănătos are o mişcare şi o strălucire frumoasă, naturală. Cel mai important lucru este să îl tunzi conform unei rutine pe care să o respecţi. Apoi, alege produse care se potrivesc părului tău, nu renunţa la ele dacă simţi că sunt alegerea ideală şi respectă ritualul de îngrijire: un şampon care să cureţe, un balsam şi o mască pe care să o foloseşti săptămânal.

CUM POT SĂ-MI HIDTRATEZ PĂRUL ATUNCI CÅND ESTE USCAT?

Primele semne că părului îi lipseşte hidratarea sunt căderea firelor de păr şi aspectul tern. Pentru a înţelege mai bine, te poţi gândi la îngrijirea părului ca la cea a pielii şi să foloseşti produsul potrivit. Spre exemplu, şamponul NIVEA Hydro Care oferă părului hidratarea necesară.

Dacă părul tău nu numai că nu este hidratat, dar este şi deteriorat, mai mult ca sigur are nevoie de extra îngrijire. De aceea, recomandarea este să foloseşti şi o mască o dată pe săptămână, ca NIVEA Long Repair Tratament 1 minut: masează masca pe părul umed şi întinde-o pe toată lungimea părului folosind un pieptăn cu dinţi rari. Poţi să aplici masca şi la rădăcina părului dar asta numai dacă părul tău este foarte uscat. Altfel, concentrează-te pe lungime şi vârfuri.