Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Depășește-ți limitele! - MEN Deep

Depășește-ți limitele!

Fie că e vorba de alergare, ciclism, triatlon, gaming sau activități în aer liber, contează să îți dorești mereu mai mult.

DEPĂȘEȘTE-TE

Aleargă un km în plus, pedalează pe un traseu diferit, testează-ți limitele și ai curajul să încerci lucruri noi. Important este să îți dorești mereu mai mult, fie că ești profesionist sau amator. Spre exemplu, noi considerăm că ești cel mai bun dacă astăzi alergi mai mult decât ieri, nu neaparat dacă alergi cei mai mulți km.

De aceea, anul acesta, suntem aproape de tine și te încurajăm să te depășești la maratoane, competiții de cycling, triatlon, dar și în parcuri, săli de sport și evenimente de gaming. Pregătește-ți echipamentul de alergat și bicicleta, setează-ți obiectivele și apoi depășește-le!

În plus, NIVEA MEN DEEP te susține în acest an și cu kitul de înscriere la următoarele competiții: semimaraton Brașov (6 aprilie), semimaraton Iași (21 aprilie), Prima Evadare (19 mai), maraton Apuseni (25 mai) și maraton Ciucaș X3 (8 septembrie).

Pentru bărbații care vor să se depășească în aceste competiții oferim câte 10 kituri de participare (1 kit include taxa de înscriere la competiții, tricou și produse NIVEA MEN DEEP).

Te poți înscrie la aceste competiții completând formularul de aici

 

ALERGARE

alergare

Alături de Radu Restivan, te ajutăm să fii fresh de la start până la ultimul kilometru.

Vezi la ce evenimente ne regăsim anul acesta și citește câteva sfaturi utile de la Radu Restivan despre pregătirea înainte de competițiile de alergare.

Află mai multe

CICLISM

ciclism

După multe curse pedalate, Alexandru Stancu e gata să motiveze și alți bărbați să se depășească. Citește sfaturile lui și vezi la ce competiții de cycling te susținem împreună.

 

Află mai multe

TRIATLON

triatlon

Ca să realizezi o astfel de competiție ai nevoie de pregătire corectă și susținere eficientă. Află de la Mihai Vigariu cum se pregătește el de triatlon, folosește NIVEA MEN DEEP pentru protecție eficientă, motivează-te și participă și tu!
Indiferent că ești concurent sau doar spectator, te așteptăm alături de noi la competiția de triatlon “Fără Asfalt la Mare”, care se va desfășura pe data de 1 iunie, în stațiunea 2 Mai.

Află mai multe

DEPĂȘEȘTE-TE CU DEEP

activari

Pasionat de gaming? Sau de mers la sală? Sau pur și simplu genul care apreciază o plimbare la aer liber în parc? Și astea sunt activități care te ajută să te depășești. Vezi unde ne întâlnim și vino să-ți arătăm ce se întâmplă acolo.

 

 

Află mai multe