ARĂȚI MAI TÂNĂRĂ
ÎN DOAR 14 ZILE!

8 DIN 10 ROMÂNCE CONFIRMĂ!*
Arăți mai tânără în doar 14 zile cu tratamentul intensiv
Hyaluron Cellular Filler*. Convinge-te și tu!

Inovația NIVEA

TRATAMENTUL INTENSIV ANTI-RID CU ACID HIALURONIC

Ajută-ți tenul să arate mai tânăr cu inovația NIVEA CELLULAR FILLER: fiole pentru tratament intensiv cu Acid Hialuronic concentrat. Tratamentul de 14 zile conține de 5 ori mai mult Acid Hialuronic decât crema de zi NIVEA CELLULAR, accelerează procesul de reînnoire celulară, îmbunătăţeşte fermitatea și hidratează intens, lăsând instant senzația de piele catifelată. Fiolele sunt resigilabile și conțin, împreună, cantitatea potrivită pentru două săptămâni de utilizare. Se recomandă o pauză de două săptămâni și repetarea tratamentului lunar.

5 motive să încerci TRATAMENTUL INTENSIV ANTI-RID HYALURON CELLULAR FILLER CU ACID HIALURONIC CONCENTRAT

ARĂȚI MAI TÂNĂRĂ îN DOAR 14 ZILE

8 din 10 românce confirmă că tenul arată mai tânăr, după 14 zile de utilizare!

ACID HIALURONIC CONCENTRAT

De 5 ori mai mult Acid Hialuronic decât în crema de zi NIVEA CELLULAR.

TEXTURĂ NON-ULEIOASĂ

Ideală pentru aplicare înainte de crema de zi sau de noapte.

APLICĂRI MULTIPLE

O fiolă de 5 ml este suficientă pentru un tratament de 7 zile.

 

 

 

FIOLĂ REUTILIZABILĂ

Dozare ușoară, pentru aplicări multiple.

 

 

 

 

EFICIENȚĂ ANTI-RID, TESTATĂ ȘI CONFIRMATĂ DE 8 DIN 10 ROMÂNCE*

Tratamentul intensiv Hyaluron Cellular Filler îți ajută tenul să arate mai tânăr în doar 14 zile. Cu o formulă complexă care activează celulele din interior, ridurile sunt vizibil reduse, iar tenul devine mai ferm. Pentru a confirma aceste efecte și pentru a descoperi în ansamblu cum acționează tratamentul, am realizat un studiu alături de Gfk România și 118 femei din București. Perioada de testare a fost de 14 zile, iar rezultatele sunt următoarele:

Majoritatea româncelor (8 din 10) confirmă că după două săptămâni de folosire a tratamentului, tenul lor arată mai tânăr.

Conform testului anti-rid, 53% dintre femeile care aveau linii fine au remarcat că pielea a devenit vizibil mai fermă și netedă după perioada de testare. În plus, hidratarea și catifelarea tenului au fost unele dintre cele mai întâlnite beneficii. Româncele au declarat faptul că au simțit cum textura fiolelor acționează în profunzime, fiind absorbită imediat de piele. Iar 86% dintre ele au confirmat că în zonele unde pielea era lăsată, tratamentul a ajutat la redobândirea elasticității. Astfel, studiul a demonstrat eficiența rapidă a tratamentului intensiv Hyaluron Cellular Filler, rezultatele fiind vizibile după doar 14 zile.

 

* Conform studiului realizat de GfK România pe un eșantion de 118 femei cu vârsta cuprinsă între 30-45 ani, din București, care utilizează zilnic cremă de față și care au folosit timp de 14 zile tratamentul intensiv cu Acid Hialuronic concentrat NIVEA Cellular Filler.

DESCOPERĂ MAI MULTE STATISTICI DESPRE EFECTELE TRATAMENTULUI INTENSIV HYALURON CELLULAR FILLER!

  • 94% dintre femei confirmă că Tratamentului Intensiv Hyaluron Cellular Filler hidratează intensiv tenul.
  • 92% dintre femeile care au participat la studiu au observat că tenul lor a devenit mai catifelat după folosirea Tratamentului Intensiv Hyaluron Cellular Filler.
  • 90% dintre femei au remarcat că Tratamentului Intensiv Hyaluron Cellular Filler le lasă tenul mai luminos și cu un aspect sănătos.

dintre femei confirmă că Tratamentului Intensiv Hyaluron Cellular Filler hidratează intensiv tenul.

dintre femeile care au participat la studiu au observat că tenul lor a devenit mai catifelat după folosirea Tratamentului Intensiv Hyaluron Cellular Filler.

dintre femei au remarcat că Tratamentului Intensiv Hyaluron Cellular Filler le lasă tenul mai luminos și cu un aspect sănătos.


Tratament anti-rid

LUPTA ÎMPOTRIVA RIDURILOR ÎN ARMONIE CU BIOLOGIA TENULUI

După vârsta de 30 de ani, pielea nu mai reușește să-și producă rezervele naturale de acid hialuronic. În plus, îi scade și capacitatea de a-și păstra un nivel optim de hidratare. Pentru a contracara aceste procese, este esențial să ai o rutină anti-rid potrivită, care să te ajute să-ți menții tenul cu un aspect tânăr. Iar Acidul Hialuronic este un ingredient esențial pe care te poți baza! Acesta are o acțiune puternică la nivelul pielii, ajutând-o să-și mențină nivelul de hidratare. Un singur gram de Acid Hialuronic reușește să rețină până la 6 litri de apă. Ne-am lăsat inspirați de eficiența acestui ingredient propriu pielii, Acidul Hialuronic, pentru a crea Tratamentul Intensiv Hyaluron Cellular Filler cu Acid Hialuronic Concentrat. Include-l în rutina ta de îngrijire și convinge-te de efectele lui imediate în doar 14 zile!


Video

URMĂREȘTE CLIPUL VIDEO!

8 din 10 românce confirmă că arăți mai tânără în doar 14 zile cu Tratamentul Intensiv Hyaluron Cellular Filler! Convinge-te și tu!


Sfaturi anti-rid

SFATURILE EXPERȚILOR ÎN ÎNGRIJIRE ANTI-RID

Lupta cu ridurile începe de la formulele anti-rid potrivite tenului tău, însă nu se oprește aici: descoperă în articolele noastre mai multe sfaturi de îngrijire și lifestyle pentru un ten tânăr la orice vârstă!

NU ÎȚI ARĂTA VÂRSTA!

După 25 de ani, tenul începe să îmbătrânească - proces în care factorii genetici, influenţele mediului şi stilul de viaţă joacă un rol important. Află cum poți încetini acest proces!

 

ÎNGRIJIRE DE LA PRIMELE RIDURI

Află cum se formează ridurile, când este recomandat să începi îngrijirea anti-rid și ce ingrediente proprii pielii te ajută să-ți menții tenul tânăr mai mult timp.

 

 

CREMA DE ZI VS. CREMA DE NOAPTE

Tenul tău are propriul bioritm. În timpul zilei are nevoie de hidratare și protecție, iar noaptea are nevoie de susținere în procesul natural de regenerare celulară.