Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

CELLULAR HYALURON FILLER + ELASTICITATE

NOU: NIVEA CELLULAR HYALURON FILLER + ELASTICITATE

Gama antirid care reduce ridurile profunde și crește elasticitatea pielii

Inovație

Pentru un aspect mai tânăr și mai sănătos al pielii tale

Îngrijirea NIVEA

REDĂ PIELII TALE ELASTICITATEA ȘI CONTURUL SĂU NATURAL

Noua gamă NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Elasticitate este special creată pentru a veni în ajutorul femeilor cu ten matur. Produsele asigură o hidratare intensivă și ajută pielea să se regenereze. Noua gamă reduce adâncimea ridurilor profunde, pentru o piele vizibil mai tânără și mai elastică.

gama NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Elasticitate

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE

Crema de zi NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITATE

Crema de zi NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITATE cu SFP 30 ajută pielea să își refacă în mod natural rezerva de acid hialuronic, colagen și elastină și reîmprospătează sursa de hidratare a pielii. Datorită protecției UV cu SFP 30 ea protejează suplimentar pielea împotriva radiațiilor solare UV dăunătoare, una din principalele cauze ale pigmentării pielii după vârsta de 40 de ani.

*Testare in vitro

Crema de noapte NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITATE

Crema de noapte NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITATE vine să completeze perfect rutina de îngrijire a pielii din timpul zilei. Formula sa bogată în unt de shea are efecte puternice antirid în timpul nopții și asigură regenerarea naturală a pielii. *Pentru riduri reduse, piele mai fermă și mai suplă, efecte pe care le vei simți încă de dimineața.

*Testare in vitro

TRATAMENT NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER

Formula inovatoare a TRATAMENTULUI NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE ajută în mod activ la reducerea pigmentării pielii de pe față, decolteu și mâini, pentru un aspect vizibil mai tânăr și o culoare mai naturală a pielii. Primele rezultate se pot vedea după 4 săptămâni de utilizare.

Recomandări pentru utilizare: Serul de tratament trebuie utilizat înainte de aplicarea cremelor de zi sau de noapte.

Ingrediente

SECRETUL DIN SPATELE GAMEI NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITATE

Interviu cu un expert

ÎNTREBARI ȘI RĂSPUNSURI DESPRE GAMA NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITATE

DR. Svenja Möllgaard, Directorul laboratorului NIVEA de Cercetare și Dezvoltare a produselor de îngrijire a feței, ne răspunde la câteva întrebări despre inovația încorporată în noua gamă NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITATE și ne explică de ce aceasta este atât de specială.

DR. Svenja Möllgaard

Pielea noastră ne dezvăluie adevărata vârstă. Ce mai poți face în plus împotriva ridurilor, senzației de uscăciune a pielii și lipsei sale de contur?

Nu putem opri procesul de îmbătrânire al pielii. Totuși, în cadrul testelor în vitro am descoperit că putem ajuta pielea să producă mai mult din cele 3 elemente principale de reconstrucție a pielii: acidul hialuronic, colagenul și elastina. Pentru a obține o înfățișare mai tânără și mai sănătoasă.

De ce acidul hialuronic, colagenul și elastina sunt atât de importante pentru pielea noastră?

Fibrele de colagen sunt cele care determină structura de bază a pielii. La fel ca fibrele conectate ale unei țesături, fibrele de colagen au o importanță particulară în asigurarea fermității pielii. Fibrele de elastină sunt responsabile în principal de elasticitatea pielii. Împreună cu fibrele de colagen, fibrele de elastină ajută pielea să fie puternică, mai fermă și îi menține conturul natural. Aceste fibre sunt încastrate împreună într-un substanță similară gelului, care conține acid hialuronic. Acidul hialuronic ajută pielea să rămână hidratată și îi menține volumul natural. 

Cum ajută pielea gama NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Elasticitate, pentru ca aceasta să se autoregenereze?

Am dezvoltat această gamă special pentru femeile cu ten matur. Complexul activ special din formula gamei stimulează celulele pielii să producă din nou mai mult acid hialuronic, colagen și elastină. Efectele pozitive au fost demonstrate în culturile de celule în vitro.

Crema de zi din gama NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Elasticitate are un factor de protecție SPF 30.  Chiar avem nevoie de o protecție atât de ridicată împotriva razelor solare, pe toată durata anului?

Da, absolut. Razele UV care pătrund chiar și prin geamurile ferestrelor pot determina o îmbătrânire prematură a pielii. Multă lume crede că avem nevoie de protecție solară doar când petrecem mult timp în aer liber. Dar nu este adevărat. Cei care vor să prevină formarea de riduri adânci sau pigmentarea pielii ar trebuie să își protejeze pielea și acasă sau la birou, folosind suficientă protecție UV.  

Gama NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Elasticitate conține 3 produse. Cu ce ar trebuie să începi?

Poți începe cu crema de îngrijire de zi și de noapte. În timpul zilei, pielea trebuie susținută în lupta împotriva influențelor externe nocive. Pe timpul nopții, atenția se concentrează pe procesul de regenerare, în special pe regenerarea celulară. Produsul special - serul de tratament - poate fi folosit ca tratament suplimentar. Acest lucru depinde și de nevoile personale specifice, în măsura în care pielea are tendința să se pigmenteze.

 

RECOMANDĂRILE NOASTRE