Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Cadourile Nivea

COLECȚIA DE CADOURI NIVEA, EDIȚIE LIMITATĂ BY MIHAELA GLĂVAN

DĂRUIEȘTE-I ÎNGRIJIREA CARE I SE POTRIVEȘTE ȘI POȚI CÂȘTIGA PREMII SURPRINZĂTOARE
Arată-ți iubirea

CEL MAI FRUMOS CADOU PE CARE I-L POȚI OFERI: GRIJA TA!

Știm că uneori găsirea cadoului perfect pentru persoana iubită pare o misiune imposibilă. Pentru că tinzi să crezi că niciun cadou nu este perfect. Sau că indiferent cât timp vei petrece pentru a-l alege, tot nu îi va transmite iubirea pe care i-o porți.
Însă, iubirea adevărată se transmite prin lucruri mici, zilnice, care îi arată prețuirea ta, atenția pe care i-o acorzi și cât de bine cunoști persoana pe care o iubești.
Tocmai de aceea, am lansat alături de Mihaela Glăvan o ediție limitată de cadouri speciale care oferă îngrijirea NIVEA. Alege cadoul potrivit cu stilul persoanei iubite și dăruiește-i îngrijirea adecvată.
Cumpără și câștigă

DĂRUIEȘTE CADOURI ȘI POȚI CÂȘTIGA PREMII SURPRINZĂTOARE

Pe lângă zâmbetul persoanei iubite, poți câștiga și alte premii!

Descoperă magazinele participante și regulamentul campaniei, pentru promoțiile care se desfășoară în
Cora Hypermarket și Carrefour Hypermarket.

Inspirație

DĂRUIEȘTE-I ÎNGRIJIREA CARE I SE POTRIVEȘTE!

cadou 3

Este o femeie deosebită, care îi inspiră pe cei din jur? Atunci oferă-i îngrijirea NIVEA care o va ajuta să se mențină puternică! Geanta în ediție limitată by Mihaela Glăvan conține crema de zi NIVEA Q10 Power și șervețelele micelare, care împreună îi vor oferi un ten frumos, cu aspect tânăr și sănătos.

set cadou 5

Cadoul perfect pentru o femeie frumoasă ca o zi de primăvară! Loțiunea de corp, deodorantul și gelul de duș au formule delicate de îngrijire, parfum subtil și efecte imediate: o piele protejată, parfumată și hidratată!

cadou 1

Dacă este o femeie mereu activă, cu un ritm de viață alert și conectat la viața urbană, atunci geanta cu produse din gama NIVEA Urban Skin Detox i se potrivește perfect. Pentru că apa micelară îi va curăța rapid tenul, crema de zi o va proteja de efectele factorilor nocivi din mediul înconjurător, iar deodorantul o va menține fresh întreaga zi!

set cadou 6

Dacă iubita ta este o persoană energică, atunci arată-i că o iubești oferindu-i geanta în ediție limitată by Mihaela Glăvan care conține produse ce îi susțin pasiunea de a fi mereu în mișcare. Kit-ul de îngrijire este atent ales astfel încât să o ajute să se simtă mereu bine în pielea ei, indiferent de tipul de activitate pe care o desfășoară.

cadou 2

Este o femeie elegantă căreia îi place să iasă mereu în evidență? Atunci dăruiește-i cadoul care o va ajuta mereu să strălucească! Deodorantul NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth îi păstrează pielea catifelată și va avea grijă de hainele ei, iar cremele cu aromă de vanilie o vor ajută să ofere mereu atingeri catifelate.

Apa micelara set

Cadoul potrivit pentru o femeie pur și simplu frumoasă! Apa micelară îi va hidrata delicat tenul, iar Șamponul Micelar o va ajuta să aibă zilnic un păr revigorat și cu aspect sănătos.

MicellAir set

E pasionată de make-up și adoră să încerce stiluri noi? Oferă-i un cadou care o ajută să experimenteze și care îi curăță eficient tenul! Kit-ul ”Make up, make down” conține Apa Micelară Waterproof și demachiantul bifazic pentru ochi NIVEA MicellAIR Expert, alături de un beauty blender ideal pentru aplicarea uniformă a fondului de ten.

PENTRU EL

set cadou Deep

Ești deeply in love pentru că îți place să îl vezi cum încearcă mereu să se depășească? Atunci arată-i că îl susții! Setul cadou conține un gel de duș, un șampon și un gel de ras, fiind perfect pentru bărbații care au nevoie de o îngrijire potrivită pentru a le susține depășirea obiectivelor de zi cu zi.

set cadou Sensitive

Are o piele sensibilă, dar îți poartă o dragoste puternică? Surprinde-l cu un cadou special pentru el. Kit-ul de ras îl va ajuta să se bărbierească perfect și să se protejeze de iritații, iar gelul de duș cu formulă ușoară de curățare îi va oferi acea revigorare zilnică care îi dă o stare de bine.

deep pack 2

Și-a propus să se depășească permanent și să devină o variantă mai bună a sa? Fii alături de el și oferă-i îngrijirea specială NIVEA MEN. Setul cadou conține loțiunea după ras DEEP și un antisperspirant fresh, perfecte pentru bărbații care își doresc un parfum plăcut masculin și mai multă prospețime pe durata întregii zile.