COLECȚIA DE CADOURI NIVEA, EDIȚIE LIMITATĂ BY MIHAELA GLĂVAN

DĂRUIEȘTE-I ÎNGRIJIREA CARE I SE POTRIVEȘTE ȘI POȚI CÂȘTIGA PREMII SURPRINZĂTOARE

Câștigători


Promoția “Dăruiește îngrijire cu un cadou special NIVEA“ s-a încheiat.

 

Iată listele finale de câștigători pentru promoțiile desfășurate în Carrefour, Auchan, Cora.


Arată-ți iubirea

CEL MAI FRUMOS CADOU PE CARE I-L POȚI OFERI: GRIJA TA!

Știm că uneori găsirea cadoului perfect pentru persoana iubită pare o misiune imposibilă. Pentru că tinzi să crezi că niciun cadou nu este perfect. Sau că indiferent cât timp vei petrece pentru a-l alege, tot nu îi va transmite iubirea pe care i-o porți.
Însă, iubirea adevărată se transmite prin lucruri mici, zilnice, care îi arată prețuirea ta, atenția pe care i-o acorzi și cât de bine cunoști persoana pe care o iubești.
Tocmai de aceea, am lansat alături de Mihaela Glăvan o ediție limitată de cadouri speciale care oferă îngrijirea NIVEA. Alege cadoul potrivit cu stilul persoanei iubite și dăruiește-i îngrijirea adecvată.


Cumpără și câștigă

DĂRUIEȘTE CADOURI ȘI POȚI CÂȘTIGA PREMII SURPRINZĂTOARE

Pe lângă zâmbetul persoanei iubite, poți câștiga și alte premii!

Cumpără din magazinele partenere oricare pachet cadou NIVEA și trimite numărul bonului fiscal prin SMS la 1812 (pentru cumpărături în Carrefour), 3705 (pentru cumpărături în Auchan), sau 3709 (pentru cumpărături în Cora). Pentru cumpărături în DM, trimite SMS la 3792.

Află dacă ai câștigat instant unul din premiile speciale: un kit cadou stylish. Kitul cadou include produse NIVEA și fard Melkior.

Vezi dacă ai câștigat pe loc premii speciale: unul dintre cardurile cadou pentru cumpărături de la Mihaela Glăvan, în valoare de 600 RON (pentru promoția din Cora și Auchan) sau 400 RON (pentru promoția din Carrefour).

Descoperă magazinele participante și regulamentul campaniei, pentru promoțiile care se desfășoară în
Auchan, Cora Hypermarket, Carrefour Hypermarket și
DM.


DĂRUIEȘTE-I ÎNGRIJIREA CARE I SE POTRIVEȘTE!

Este o femeie deosebită, care îi inspiră pe cei din jur? Atunci oferă-i îngrijirea NIVEA care o va ajuta să se mențină puternică! Geanta în ediție limitată by Mihaela Glăvan conține crema de zi NIVEA Q10 Power și șervețelele micelare, care împreună îi vor oferi un ten frumos, cu aspect tânăr și sănătos.

Cadoul perfect pentru o femeie frumoasă ca o zi de primăvară! Loțiunea de corp, deodorantul și gelul de duș au formule delicate de îngrijire, parfum subtil și efecte imediate: o piele protejată, parfumată și hidratată!

Dacă este o femeie mereu activă, cu un ritm de viață alert și conectat la viața urbană, atunci geanta cu produse din gama NIVEA Urban Skin Detox i se potrivește perfect. Pentru că apa micelară îi va curăța rapid tenul, crema de zi o va proteja de efectele factorilor nocivi din mediul înconjurător, iar deodorantul o va menține fresh întreaga zi!

Dacă iubita ta este o persoană energică, atunci arată-i că o iubești oferindu-i geanta în ediție limitată by Mihaela Glăvan care conține produse ce îi susțin pasiunea de a fi mereu în mișcare. Kit-ul de îngrijire este atent ales astfel încât să o ajute să se simtă mereu bine în pielea ei, indiferent de tipul de activitate pe care o desfășoară.

Este o femeie elegantă căreia îi place să iasă mereu în evidență? Atunci dăruiește-i cadoul care o va ajuta mereu să strălucească! Deodorantul NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth îi păstrează pielea catifelată și va avea grijă de hainele ei, iar cremele cu aromă de vanilie o vor ajută să ofere mereu atingeri catifelate.

Cadoul potrivit pentru o femeie pur și simplu frumoasă! Apa micelară îi va hidrata delicat tenul, iar Șamponul Micelar o va ajuta să aibă zilnic un păr revigorat și cu aspect sănătos.

E pasionată de make-up și adoră să încerce stiluri noi? Oferă-i un cadou care o ajută să experimenteze și care îi curăță eficient tenul! Kit-ul ”Make up, make down” conține Apa Micelară Waterproof și demachiantul bifazic pentru ochi NIVEA MicellAIR Expert, alături de un beauty blender ideal pentru aplicarea uniformă a fondului de ten.