Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Cadourile care aduc zâmbetul pe buze

Cadourile care aduc zâmbetul pe buze!

Cumpără orice cadou NIVEA și câștigi premii pe loc!

Oferă zâmbete

CEL MAI FRUMOS CADOU PE CARE ÎL POȚI OFERI CELOR DRAGI: GRIJA TA!

Să găsești cadourile perfecte nu este ușor. Însă, atunci când cei cărora le oferi zâmbesc, știi că ai făcut alegerea potrivită. Tocmai de aceea, am lansat o colecție variată cu zeci de seturi cadou de la NIVEA, special alese pentru a se potrivi fiecărei persoane, indiferent de vârstă și preferințe. Descoperă-le în magazine și oferă-le celor dragi din viața ta cadouri care aduc zâmbetul pe buze!

Cumpără și câștigă

DĂRUIEȘTE ȘI PRIMEȘTE CADOURI CARE ÎȚI FAC SĂRBĂTORILE MAI FRUMOASE

Noi credem că un cadou perfect oferă bucurie atât celui care îl primește, cât și celui care îl dăruiește. De aceea, anul acesta, tu le oferi celor dragi cadouri NIVEA, iar noi îți răsplătim grija!

Descoperă programul de activare și regulamentul campaniei pentru fiecare magazin: Carrefour, CoraAuchan și Kaufland.

Inspirație

ALEGE CADOURILE POTRIVITE PENTRU CEI DRAGI!

Black Micellair cadou

E pasionată de make-up și adoră să încerce stiluri noi? Oferă-i un cadou care o ajută să experimenteze și îi curăță eficient tenul! Kit-ul ”Make up, make down” conține Apa Micelară Waterproof și demachiantul bifazic pentru ochi NIVEA MicellAIR Expert, alături de un beauty blender ideal pentru aplicarea uniformă a fondului de ten.

Q10 cadou

Are o atitudine tânără, care îi inspiră pe cei din jur? Atunci cadoul Q10 Expert Care sigur îi va aduce zâmbetul pe buze! Crema de zi antirid NIVEA Q10 Plus, crema de mâini antiage care Q10 și apa micelară travel size o vor ajuta să aibă mereu o piele îngrijită, catifelată și cu aspect tânăr.

Deep - cadou

Îi place să își seteze obiective pe care apoi să le îndeplinească cu ambiție? Atunci oferă-i un cadou care îl sprijină cu îngrijirea potrivită, ca să se simtă mereu bine în pielea lui și să se depășească. Setul cadou DEEP Recharge conține un gel de duș, un șampon, un deodorant și o cremă masculină, fiind perfect pentru bărbații care apreciază îngrijirea cu parfum masculin.

Men Sensitive - cadou

Cunoști un bărbat pentru care eleganța și îngrijirea fac echipă bună? Inspirat de el, am creat setul cadou Sensitive Premium, care conține spuma de ras și balsamul aftershave NIVEA MEN Sensitive, alături de deodorantul Invisible Black & White și șamponul pentru curățarea profundă.

Colecţia de cadouri

SPECIAL CREATĂ PENTRU A ADUCE ZÂMBETUL PE BUZE

PENTRU EA

Femeile vor fi mereu fericite dacă primesc cadouri care să le ajute să se simtă frumoase și încrezătoare. Surpinde-ți prietena, sora, mama, mătușa, bunica sau oricare altă femeie importantă din viața ta cu un cadou de la NIVEA, care o va ajuta să se simtă bine în pielea ei!

PENTRU EL

Când vine vorba de bărbați, aceștia aleg de fiecare dată confortul. Tocmai de aceea, pentru ei am creat cadouri speciale, care să le ofere prospețime, revigorare și un parfum masculin. Descoperă  mai jos colecția pentru bărbați!