Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Cadourile care aduc zâmbetul pe buze

Oferă cadourile
care aduc zâmbetul
pe buze!

Cumpără oricare două seturi cadou NIVEA și câștigi premii pe loc!

Oferă zâmbete

CEL MAI FRUMOS CADOU PE CARE ÎL POȚI OFERI CELOR DRAGI: GRIJA TA!

Să găsești cadourile perfecte nu este ușor. Însă, atunci când cei cărora le oferi zâmbesc, știi că ai făcut alegerea potrivită. Tocmai de aceea, am lansat o colecție variată cu zeci de seturi cadou de la NIVEA, special alese pentru a se potrivi fiecărei persoane, indiferent de vârstă și preferințe. Descoperă-le în magazine și oferă-le celor dragi din viața ta cadouri care aduc zâmbetul pe buze!

Ofera zambete

Cumpără şi câştigă

DĂRUIEȘTE ȘI PRIMEȘTE CADOURI CARE ÎȚI FAC SĂRBĂTORILE MAI FRUMOASETu le oferi celor dragi cadouri, iar noi îți răsplătim grija! Cumpără oricare două seturi cadou NIVEA din magazine și poți câștiga pe loc mii de premii de sărbătoare: brazi de Crăciun, pături pufoase, seturi de decorațiuni și produse NIVEA.

 

Descoperă programul de activare și regulamentul campaniei pentru fiecare magazin: Carrefour, Cora, și Auchan.

pachete cadou NIVEA

Descoperă toată colecţia

DESCOPERĂ COLECȚIA DE CADOURI ȘI ALEGE-LE PE CELE POTRIVITE
PENTRU CEI DRAGI

PENTRU EA

Femeile vor fi mereu fericite dacă primesc cadouri care să le ajute să se simtă frumoase și încrezătoare. Surprinde-ți prietena, sora, mama, mătușa, bunica sau oricare altă femeie importantă din viața ta cu un cadou de la NIVEA, care o va ajuta să se simtă bine în pielea ei!

PENTRU EL

Când vine vorba de bărbați, aceștia aleg de fiecare dată confortul. Tocmai de aceea, pentru ei am creat cadouri speciale, care să le ofere prospețime, revigorare și un parfum masculin. Descoperă  mai jos colecția pentru bărbați!