Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

La multi ani! - NIVEA

La multi ani!
De ziua ta, NIVEA îți face un cadou special!

Ca să îți arătăm cât de mult însemni pentru noi, îți dăruim îngrijirea NIVEA într-o nouă formă: personalizată cu poza ta preferată!
Cadoul tău

ÎNGRIJIREA NIVEA, CU POZA TA PREFERATĂ:
CU DRAG, DE ZIUA TA!

Pentru că păstrezi cu multă grijă cele mai frumoase amintiri, acum le poți revedea de fiecare dată când ai grijă de tine și de cei dragi: personalizează-ți cadoul cu poza preferată și ți-l trimitem acasă!

Prin completarea acestui formular, declari că ai peste 18 ani și că ai citit și ești de acord cu Politica Beiersdorf de Prelucrare a Datelor Personale. Astfel, îți oferi acordul ca datele furnizate de tine să fie colectate și procesate în scopurile acestei campanii. Dacă dorești ca datele tale să fie șterse din baza de date a Beiersdorf, te rugăm să ne trimiți un mesaj la această adresă, folosind formularul și selectând “Altele” în câmpul de Subiect. Ștergerea datelor tale personale va avea ca rezultat eliminarea ta din orice concursuri, promoții sau mesaje din partea Beiersdorf. 

Poza pe care o încarci trebuie să îți aparțină, să nu aibă conținut ilicit, să nu încalce drepturile altor persoane și să nu conțină imagini asociate cu alte mărci sau companii. Dimensiuni: minim 1000x1000px, maxim 2MB. Format: JPG, PNG. TIFF sau BMP.

Perioada de desfășurare a acestei campanii este 10.07.2017 - 16.07.2017 și se adresează doar persoanele născute între 10 și 16 iulie.

Cadoul special NIVEA va fi trimis prin curier în termen de 30 de zile de la încheierea campaniei.

*Câmpuri obligatorii