Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

NIVEA Black&White

Poartă Black&White în stilul tău Fresh!

Descoperă colecția Black & White Fresh powered by NIVEA & Fashion Days și ai grijă de pielea și de hainele tale cu cel mai nou deodorant din gama NIVEA Invisible for Black & White.
Stilul tău fresh

Reinventează outfiturile clasice șI păstrează-țI stilul fresh!

Descoperă în ce combinații fresh poți purta două piese clasice alb-negru din garderoba ta
Cămașa albă, blugii skinny negri, tricoul casual alb sau fusta neagră de birou: piese clasice, pe care cu siguranță le ai și tu. Și le porți des pentru că le iubești.


Iar pentru că le iubești, te ajutăm să ai grijă de ele și să le păstrezi mereu fresh. Atât cu noul deodorant NIVEA Invisible for Black & White Fresh, cât și cu idei de ținute create împreună cu stiliștii Fashion Days.

Îți plac look-urile Black & White Fresh? Descoperă colecția noastră pe Fashion Days și poartă Black&White în stilul tău Fresh!

Inspirație

COLECȚIA BLACK & WHITE FRESH, POWERED BY NIVEA & FASHION DAYS

Pentru ca look-ul tău alb și negru să fie mereu fresh, NIVEA și Fashion Days te susțin cu o colecție specială, inspirată de noul deodorant NIVEA Invisible for Black & White Fresh. Descoperă cum albul și negrul se completează perfect în ținute pentru orice ocazie, cu accente de verde. Poartă cu încredere piesele preferate în noi combinații!
NOU de la NIVEA

Deodorantul în care ai încredere, cu un nou parfum pe care îl vei iubi

Gama NIVEA Invisible for Black & White a câștigat deja încrederea a mii de femei, datorită protecției eficiente pe care o oferă pielii și hainelor. Acum, un nou parfum se alătură gamei. Iată de ce trebuie să încerci noul NIVEA Invisible for Black & White Fresh:

Gama NIVEA Invisible for Black & White

PARFUM PROASPĂT
Noul deodorant îți trezește simțurile cu un parfum plăcut, cu note vegetale și fructate care îți oferă acea senzație de "proaspăt ieșită din duș" pe parcursul întregii zile.

ASPECT INVIZIBIL
Păstrând formula eficientă care a consacrat gama NIVEA Invisible for Black & White, noul deodorant previne apariția petelor albe pe hainele negre și colorate, precum și a petelor galbene pe hainele albe și în nuanțe deschise.

PROTECȚIE DE DURATĂ
Noul deodorant oferă protecție de încredere pentru până la 48 de ore, iar senzația de prospețime te însoțește pentru mai mult timp.

UN LOOK IMPECABIL

Pășești cu multă încredere în tine atunci când știi că pielea ta este protejată împotriva transpirației și că hainele tale rămân curate, fără pete negre sau albe.
 
Vocea expertului

Răspunsurile experților la toate întrebările tale

Ca expert în îngrijirea pielii și lider în dezvoltarea de deodorante eficiente și delicate, NIVEA îți oferă răspunsurile de care ai nevoie pentru a alege îngrijirea care ți se potrivește – atât ție cât și hainelor tale preferate.

CE INGREDIENTE DIN DEODORANT CAUZEAZĂ PETELE ALBE CARE APAR PE HAINELE NEGRE?

Reziduurile albe lăsate de deodorante pe hainele negre sunt de obicei cauzate de ingredientele active din formulele antiperspirante – sărurile de aluminiu. Aceste ingrediente sunt substanțe pudrate, solubile în apă. În formule fără apă, precum spray-urile cu aerosoli, aceste săruri sunt prezente sub formă de pudră și astfel devin ușor vizibile pe piele și pe hainele închise la culoare. Chiar și atunci când sărurile de aluminiu se dizolvă în apă, de exemplu în cazul roll-on-urilor, reziduurile albe pot apărea pe hainele negre după ce apa se evaporă.


CE CAUZEAZĂ PETELE GALBENE CARE APAR ÎN ZONA SUBRAȚULUI PE HAINELE ALBE?

Petele galbene se formează treptat, de la o spălare la alta. Diverși factori contribuie la formarea acestor urme: ingrediente active anti-perspirante, sebumul secretat de piele și transpirația absorbită de țesătură interacționează cu apa și detergentul. Reacția chimică dintre toate aceste elemente produce în timp depunerile galbene care rămân impregnate în fibrele hainelor. Cu fiecare spălare, țesătura se îngălbenește tot mai mult.


DE CE UNELE PERSOANE NU SE CONFRUNTĂ CU PETE GALBENE LĂSATE DE DEODORANT PE HAINE?

De fapt, oricine folosește produse antiperspirante se va confrunta mai devreme sau mai târziu cu aceste pete galbene. Însă ritmul în care apar ele diferă de la o persoană la alta, în funcție de cantitatea și compoziția sebumului și transpirației secretate de piele. În unele cazuri, petele apar foarte lent și poate dura mult până devin vizibile cu ochiul liber. Un alt motiv poate fi folosirea unui deodorant care nu conține ingrediente active antiperspirante.

 

CUM SE POT ÎNDEPĂRTA PETELE GALBENE APĂRUTE DEJA PE HAINE?

Acidul citric sau acetic poate ameliora aspectul petelor și uneori le poate îndepărta complet. Dacă ai un tricou alb pe care au apărut pete galbene, poți încerca următoarea formulă: adaugă 10 linguri de acid acetic cu concentrație de 25% sau 300 ml de oțet în 5 litri de apă caldă. O altă opțiune este să dizolvi 12 grame de acid citric într-un litru de apă. Poți găsi aceste ingrediente în magazine sau în farmacii. În funcție de severitatea petelor, le poți lăsa în această soluție până la 12 ore înainte de a le spăla. Ai grijă la țesăturile colorate și delicate sau la nasturii de sidef, care pot fi deteriorați de soluția acidă. 

CÂT DE DES POT FOLOSI ACEST PRODUS?

Poți folosi deodorantele NIVEA Invisible for Black & White cât de des dorești sau la fel de frecvent ca orice alt deodorant sau antiperspirant.

DEODORANTELE NIVEA INVISIBLE FOR BLACK & WHITE SUNT MAI IRITANTE DECÂT DEODORANTELE OBIȘNUITE?

Nu, la fel ca toate celelalte produse NIVEA, deodorantele din această gamă au fost testate riguros pentru eficiență și compatibilitate dermatologică înainte de a apărea pe piață. În toate testele derulate, deodorantele NIVEA Invisible for Black & White s-au dovedit compatibile cu pielea.

CUM PREVINE ACEASTĂ FORMULĂ APARIȚIA PETELOR ALBE SAU GALBENE?

Formula gamei NIVEA Invisible for Black & White a fost concepută special pentru a preveni apariția petelor albe și a reduce petele galbene, în timp ce oferă protecție de încredere timp de 48 de ore. Pentru a preveni apariția petelor albe pe hainele negre, NIVEA Invisible for Black & White folosește o tehnologie specială: sărurile de aluminiu sunt dizolvate într-o emulsie și acoperite cu uleiuri care fac reziduurile invizibile. Pentru a preveni petele galbene, produsele folosesc o serie de compuși inovatori care protejează fibrele textile înainte ca substanțele să poată penetra țesătura. Astfel, petele rămân la suprafață și se spală mult mai ușor.

 
Video

Urmărește clipul și descoperă deodorantul NIVEA Black & White Fresh!

Recomandările noastre pentru tine