Nivea Black & White Fashion Edition

EXPRIMĂ-ȚI STILUL CU EDIȚIILE LIMITATE NIVEA BLACK & WHITE FASHION EDITION!

ACCESORII FASHION, CARE AU GRIJĂ DE HAINELE TALE

Primăvara este aici și te gândești deja să optezi pentru ținute inspirate din noile trenduri în modă. Te provocăm să îți faci ziua mai strălucitoare! Dintre numeroasele stiluri noi și tendințe pentru următoarele luni, le-am ales pentru tine pe cele care ies în evidență încă de la prima vedere și te fac să te simți specială în fiecare zi.

Iar ca accesorii perfecte pentru ținutele tale stylish de primăvară ce poate fi mai potrivit decât deodorantele Black & White Fashion Edition? Parfumul lor îți captează imediat atenția, au grijă de pielea și de hainele tale și îți oferă confortul necesar pe parcursul întregii zile. Încearcă-le pe toate și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine stilului tău!

URBAN VINTAGE
RETRO ESTE NOUL CHIC

Ești gata să încerci mixul proaspăt dintre stilul modern și cel vintage? Îndrăznește să-ți afișezi stilul personal de fiecare dată când ieși din casă! Combină piese retro cu articole în noile trenduri și pregătește-te să ieși cu adevărat în evidență!

Pentru a obține rezultate perfecte, nu uita să adaugi în combinația câștigătoare deodorantul NIVEA Black & White Clear Fashion Edition. Este delicat, cu arome florale și te protejează eficient împotriva transpirației timp de 48h. Datorită formulei unice ține departe de hainele tale urmele albe sau petele galbene neplăcute, pentru ca tu să ai mereu un look stylish și îngrijit.

Crezi că acest stil se potrivește cu personalitatea ta?

STILUL BOHO CHIC
INSPIRAȚIE PENTRU MAI MULTĂ LIBERTATE

Tânjești după libertate și îți dorești să spargi toate tiparele și stereotipurile din modă? Surprinde întreaga lume cu stilul tău unic și inspirația fără limite și transformă-te într-o zeiță boho chic! Până la urmă, primăvara este anotimpul perfect pentru a încerca ceva nou și fresh.

Si ce accesoriu poate fi mai potrivit pentru acest stil proaspăt decât deodorantul NIVEA Black & White Invisible Fresh Fashion Edition? Ai protecție timp de 48h și un parfum plăcut și revigorant. În plus, noile tale ținute vor arăta mereu impecabil, deoarece deodorantul NIVEA Black & White Invisible Fresh Fashion Edition are grijă de hainele tale, ferindu-le de urme albe sau pete galbene.

Este acesta stilul pe care l-ai alege pentru tine?


Tips & tricks pentru o primăvară stylish

 

#Clear #Urban Vintage 

Lookul vintage este punctul culminant în moda caracteristică perioadei dintre anii 20’- 70’. Pentru a trece cu bine testul timpului ai grijă să combini în mod inspirat câte puțin din fiecare element: de la rochii drepte, lejere, la ținute care pun în evidență talia și formele corpului, de la costume de baie retro la articole de inspirație indie – totul pentru a crea o ținută completă potrivită personalității tale.

Nu uita să te asortezi cu deodorantul NIVEA Black&White Invisible Clear, cel mai potrivit accesoriu pentru ținutele tale stylish. Nu lasă urme pe haine, oferă protecție de durată și e delicat cu pielea ta! 

 

#Fresh #Boho chic

Dacă dorești să adopți acest stil, îți recomandăm să nu incluzi mai mult de 4 nuante de culoare în combinațiile vestimentare selectate, dacă îmbrăcămintea pe care alegi să o porți este croită din materiale sau texturi deosebite, care atrag imediat atenția. Poți opta mai degrabă pentru tonuri ceva mai neutre, precum negru, alb, gri, bej sau maron ca puncte de pornire, dându-le apoi un plus de strălucire cu accente de auriu, roșu sau grena.

Nu uita și de accesoriul ideal pentru ținutele tale, deodorantul Black &White Fresh. Cu o formulă invizibilă care nu lasă urme și un parfum revigorant cu accente fresh, este mereu potrivit cu ținutele lejere și feminine care îți plac!