Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Apa Micelara NIVEA

OPERAȚIUNEA DEMACHIEREA

Găsește arma ta secretă pentru o demachiere
simplă și fun!

Misiuni de zi cu zi

Cum reușești mereu să faci față provocărilor

Zi de zi te confrunți cu misiuni care par imposibil de îndeplinit: de la a fi gata de plecare în câteva minute dimineața și până la a-ți schimba look-ul de petrecere de seara trecută într-unul pentru o întâlnire formală la prima oră. Și să nu uităm de cea mai grea misiune: să te demachiezi înainte de culcare, mai ales când ești obosită.

Însă toate sunt sarcini care pot fi rezolvate cu succes dacă ai un aliat puternic de partea ta! 

Bazează-te pe arma ta secretă: Apa Micelară de la NIVEA, care-ți curăță și hidratează tenul dintr-o singură mișcare! Pentru că atunci când ai un ten frumos și încredere în tine, ești pregătită pentru orice provocare de peste zi.

 

Uneori, ai zile atât de încărcate încât te comporți ca un agent secret care are de îndeplinit misiuni imposibile. Descoperă alături de Alina Ceușan cum să le faci față și nu mai adormi niciodată machiată: cu Apa Micelară de la NIVEA, te demachiezi simplu și rapid dintr-o singură mișcare! 

Curățarea tenului contează!

Iată de ce îngrijirea completă a tenului este atât de importantă

Știm că ai o viață plină și timpul nu e mereu de partea ta. Dimineața ești pe fugă, iar seara te întorci obosită și ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să petreci ore întregi în fața oglinzii cu ritualuri complicate de îngrijire. Însă curățarea zilnică a tenului este foarte importantă! Perna și tenul tău îți vor mulțumi.

Cum oferi tenului tău îngrijirea completă de care are nevoie, chiar și când ești presată de timp?

DIMINEAȚA

curatare ten dimineata

SEARA

curatare ten seara

Atunci când tu dormi, pielea ta se regenerează – formează celule noi și produce sebum. Însă, din cauza excesului de sebum și a celulelor moarte, porii se pot astupa. Mai mult decât atât, frecarea feței de așternuturi împinge și mai mult impuritățile în pori, favorizând apariția coșurilor și a punctelor negre.
Curățarea de dimineață previne blocarea porilor și ajută pielea delicată a feței să aibă un aspect sănătos și radiant în mod natural.

Zi de zi, chiar dacă ești machiată sau nu, tenul tău este expus la poluare și impurități. De exemplu, de fiecare dată când îți atingi fața sau folosești telefonul, chiar tu transferi sau răspândești bacteriile.

Demachierea de seară ajută la îndepărtarea bacteriilor, sebumului, machiajului și a impurităților adunate peste zi, prevenind astfel blocarea porilor și iritarea tenului. Cea mai clară dovadă este chiar perna ta: te-ai uitat vreodată ce rămâne pe ea dacă adormi machiată?

Apa Micelară 3 în 1 de la NIVEA

Nivea vine în ajutorul tău cu arma secretă pentru o curățare simplă șI fun: Apa micelară 3 în 1!

 

O demachiere simplă, fun, ideală pentru situații limită și provocări de zi cu zi!

Fă cunoștință cu Apa Micelară 3 în 1 de la NIVEA și  bucură-te de un ten curat și frumos dintr-o singură mișcare: simplu, rapid și fără bătăi de cap! 

Nu e nevoie nici măcar să clătești. În plus, apa micelară îți oferă atât demachiere, cât și îngrijire delicată: curăță eficient și lasă tenul hidratat și catifelat. 

Tot ce trebuie să faci este să alegi varianta potrivită tipului tău de ten (normal, uscat, sensibil) și să te bucuri de cea mai delicată îngrijire 3 în 1! 


DE CE SĂ IUBEȘTI APA MICELARĂ:
  • Curăță în profunzime și permite tenului să respire.
  • Îndepărtează rapid machiajul.
  • Hidratează profund tenul.
  • O poți folosi cu încredere și pe zonele sensibile ale ochilor și buzelor. Conține uleiuri prețioase și vitamine.
  • Și, cel mai important: te ajută să faci față fiecărei misiuni imposibile de peste zi!
 
Îngrijire completă pe fugă

Cu servețelele micelare Nivea, îți menții tenul curat și hidratat

Șervețele Micelare Nivea

Atunci când ești pe fugă sau pe drumuri, ai încredere în arma ta secretă: Șervețele Micelare de la NIVEA. Ia-le cu tine și oferă-i tenului tău îngrijirea completă de care are nevoie, chiar și contra cronometru.

Pentru că sunt 3 în 1, nu doar demachiază, ci și curăță și hidratează tenul. Formula delicată îndepărtează chiar şi machiajul rezistent la apă, protejând în acelaşi timp genele, iar tenul rămâne revigorat și hidratat!


Tips & tricks pentru un ten frumos în zilele cu misiuni imposibile
  • Ține pe noptieră Apa Micelară! Ca să nu te mai trezești niciodată cu "ochi de panda", lasă Apa Micelară chiar lângă pat: te demachiezi rapid și te poți culca liniștită!
  • Înainte să pleci de acasă, ia în geantă Șervețelele Micelare. Indiferent de ce îți va rezerva ziua, vei avea un ten frumos și hidradat!
  • Dacă mergi la o petrecere, înainte să pleci pune sub pernă Apa Micelară. Astfel, când vei ajunge acasă, nu vei putea să adormi machiată!
  • Simplifică-ți rutina de îngrijire! Alege un produs care curăță, demachiază și hidratează în același timp: Apa Micelară de la NIVEA.
Articole

Descoperă îngrijirea 3 în 1 pentru ten

Află cum Apa Micelară te ajută să faci față tuturor misiunilor imposibile dintr-o zi, lăsându-ți tenul hidratat și radiant!
FAQ

Întrebări frecvente

Ce sunt micelele?
Micelele, un cuvânt provenit din termenul latin “mica” (bulgăraș), sunt grupări de molecule. Moleculele aflate în lichid se grupează sub formă de micele, sub influența compușilor numiți surfactanți. Aceste grupări de molecule au atât componente apoase cât și componente uleioase, o combinație ingenioasă care permite curățarea impurităților care se dizolvă în apă și a celor care se dizolvă în ulei. De aceea demachierea cu apă micelară este atât de simplă: nu ai nevoie decât de o dischetă demachiantă!

Eficient, dar delicat. Cum e posibil ca un produs să aibă ambele calități?
Ne străduim ca toate produsele noastre de demachiere să fie cât mai prietenoase cu tenul tău, prin selectarea surfactanților în cele mai blânde combinații și cantități posibile. Este foarte important pentru noi să găsim acel echilibru perfect între o cantitate cât mai mică de surfactanți și un efect cât mai bun de curățare. Dacă sunt folosiți prea puțini surfactanți efectul de curățare va fi insuficient, iar dacă sunt prea mulți atunci produsul va fi mai puțin blând.

Cum elimină micelele impuritățile și machiajul?
Micelele au un strat exterior apos, care ajută produsul să adere la discheta demachiantă, în timp ce stratul interior este uleios și captează particulele de praf, sebum și machiaj. Astfel, micelele funcționează ca un magnet pentru toate impuritățile acumulate, fără a agresa pielea.

Este suficient să folosesc doar Apa micelară pentru a-mi curăța tenul?
Da, pentru că ea asigură o curățare perfectă datorită tehnologiei micelare. NIVEA a studiat extensiv acest proces și a ajuns la formula ideală, care hidratează tenul în timp ce îl curăță în profunzime.

Prin ce se deosebește Apa micelară de la NIVEA de alte produse?
Ne-am propus să îmbunătățim formula pe bază de tehnologie micelară, adăugând ingrediente care oferă un plus de îngrijire și hidratare. Pentru a obține cele mai bune rezultate pentru toate tipurile de ten, am dezvoltat trei tipuri de apă micelară, care conțin ingrediente hrănitoare ca vitamina E și panthenol și au fost testate cu succes pe pielea normală, sensibilă și uscată. 

Arma ta secretă pentru curățarea rapidă a tenului: Apa Micelară de la NIVEA

Recomandările noastre pentru tine