DESCOPERĂ APA MICELARĂ 3 ÎN 1 DE LA NIVEA

DEMACHIEREA SIMPLĂ ȘI FUN PENTRU UN TEN FRUMOS

Curăță în profunzime, îndepărtează machiajul și hidratează tenul!

Curățarea tenului contează!

Iată de ce curățarea corectă contează atât de mult

Știm că ai o viață plină și timpul nu e mereu de partea ta. Dimineața ești pe fugă, iar seara te întorci obosită și ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să petreci ore întregi în fața oglinzii cu ritualuri complicate de îngrijire. Însă curățarea zilnică a tenului este foarte importantă! Pe termen lung, tenul tău îți va mulțumi.

DIMINEAȚA
Atunci când tu dormi, pielea ta se regenerează – formează celule noi și produce sebum. Însă, din cauza excesului de sebum și a celulelor moarte, porii se pot astupa. Mai mult decât atât, frecarea feței de așternuturi împinge și mai mult impuritățile în pori, favorizând apariția coșurilor și a punctelor negre.
Curățarea de dimineață previne blocarea porilor și ajută pielea delicată a feței să aibă un aspect sănătos și radiant în mod natural.


SEARA
Zi de zi, chiar dacă ești machiată sau nu, tenul tău este expus la poluare și impurități. De exemplu, de fiecare dată când îți atingi fața sau folosești telefonul, chiar tu transferi sau răspândești bacteriile.
Demachierea de seară ajută la îndepărtarea bacteriilor, sebumului, machiajului și a impurităților adunate peste zi, prevenind astfel blocarea porilor și iritarea tenului. Cea mai clară dovadă este chiar perna ta: te-ai uitat vreodată ce rămâne pe ea dacă adormi machiată?

 

Însă cum îi poți oferi tenului tău o îngrijire completă, dar în același timp rapidă și eficientă?


Bloggerițele Laura Mușuroaea,Special Koko și Alina Ceușan au făcut acest experiment și ne împărtășesc trucurile lor pentru o demachiere simplă și fun. Urmărește-le și salvează-ți tenul și perna cu Apa micelară de la NIVEA!

NIVEA VINE ÎN AJUTORUL TĂU: DEMACHIAZĂ-TE CÂT AI CLIPI CU APA MICELARĂ 3 ÎN 1!

Ce zici de o demachiere simplă și fun? Fă cunoștință cu Apa micelară 3 în 1 de la NIVEA și  bucură-te de un ten curat și frumos dintr-o singură mișcare: simplu, rapid și fără bătăi de cap! Nu e nevoie nici măcar să clătești. În plus, apa micelară îți oferă atât demachiere, cât și îngrijire delicată: curăță eficient și lasă tenul hidratat și catifelat. 
Tot ce trebuie să faci este să alegi varianta potrivită tipului tău de ten (normal, uscat, sensibil) și să te bucuri de cea mai delicată îngrijire 3 în 1! Și ca să ai parte de și mai multe zile de îngrijire delicată, acum ai Apa micelară 3 în 1 de la NIVEA și la 400 ml!

DE CE SĂ IUBEȘTI APA MICELARĂ:

  • Curăță în profunzime și permite tenului să respire.
  • Îndepărtează simplu machiajul
  • Hidratează profund tenul.
  • O poți folosi cu încredere și pe zonele sensibile ale ochilor și buzelor.
  • Conține uleiuri prețioase și vitamine.

Și, cel mai important: îți salvează tenul și perna!

Ce zici de o demachiere simplă și fun, așa cum ne arată bloggerițele Laura Mușuroaea, Alina Ceușan și Special Koko? Acum este rândul tău să-ți salvezi tenul în fiecare zi.

TEN CURAT CÂT AI CLIPI

ÎNGRIJIREA SIMPLĂ ȘI DELICATĂ DE LA NIVEA


Îngrijirea tenului din mers

Șervețele demachiante micelare

Atunci când ești pe fugă, simplifică-ți rutina de îngrjire a tenului cu șervețelele micelare! Pentru că sunt 3 în 1, demachiază, curăță și hidratează tenul, oferindu-i îngrijirea completă de care are nevoie.


Formula delicată îndepărtează chiar şi machiajul rezistent la apă, protejând în acelaşi timp genele, iar tenul rămâne revigorat și hidratat!

 


Articole

Descoperă îngrijirea 3 în 1 pentru ten

Află cum apa micelară îți oferă o demachiere rapidă și simplă, lăsând în același timp tenul hidratat și radiant! Citește articolele pregătite de NIVEA, din grijă pentru tenul tău!

AI GRIJĂ DE TENUL TĂU CU APA MICELARĂ

Apa micelară curăță și demachiază simplu și rapid, oferind în același timp tenului tău îngrijirea delicată de care are nevoie. Descoperă care este apa micelară potrivită tipului tău de ten și beneficiile acesteia!

ТOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE ȘERVEȚELELE DEMACHIANTE

Curățarea tenului este foarte importantă, însă de multe ori lipsa timpului poate avea ultimul cuvânt. Află cum șervețelele micelare îți pot simplifica ritualul de îngrijire! 

RUTINA DE CURĂȚARE A TENULUI CÂND EȘTI MEREU ÎN MIȘCARE

Oricine își dorește un ten sănătos și radiant, dar uneori e greu să găsim timpul necesar pentru ritualul de îngrijire. Descoperă cum poți oferi tenului tău o îngrijire completă, chiar și când ești pe fugă!

КАКВО Е МИЦЕЛАРНА ВОДА?

Научете всичко за мицеларната вода, за която говорят всички приятелки. Разберете как действа и как може да революционизира ритуала ви за грижа за кожата.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМ ОТ NIVEA

Научете с какво се различава мицеларната вода от традиционните почистващи грим средства и вижте няколко съвета за премахване на грим.


FAQ

Întrebări frecvente

Ce sunt micelele?
Micelele, un cuvânt provenit din termenul latin “mica” (bulgăraș), sunt grupări de molecule. Moleculele aflate în lichid se grupează sub formă de micele, sub influența compușilor numiți surfactanți. Aceste grupări de molecule au atât componente apoase cât și componente uleioase, o combinație ingenioasă care permite curățarea impurităților care se dizolvă în apă și a celor care se dizolvă în ulei. De aceea demachierea cu apă micelară este atât de simplă: nu ai nevoie decât de o dischetă demachiantă!

Eficient, dar delicat. Cum e posibil ca un produs să aibă ambele calități?
Ne străduim ca toate produsele noastre de demachiere să fie cât mai prietenoase cu tenul tău, prin selectarea surfactanților în cele mai blânde combinații și cantități posibile. Este foarte important pentru noi să găsim acel echilibru perfect între o cantitate cât mai mică de surfactanți și un efect cât mai bun de curățare. Dacă sunt folosiți prea puțini surfactanți efectul de curățare va fi insuficient, iar dacă sunt prea mulți atunci produsul va fi mai puțin blând.

Cum elimină micelele impuritățile și machiajul?
Micelele au un strat exterior apos, care ajută produsul să adere la discheta demachiantă, în timp ce stratul interior este uleios și captează particulele de praf, sebum și machiaj. Astfel, micelele funcționează ca un magnet pentru toate impuritățile acumulate, fără a agresa pielea.

Este suficient să folosesc doar Apa micelară pentru a-mi curăța tenul?
Da, pentru că ea asigură o curățare perfectă datorită tehnologiei micelare. NIVEA a studiat extensiv acest proces și a ajuns la formula ideală, care hidratează tenul în timp ce îl curăță în profunzime.

Prin ce se deosebește Apa micelară de la NIVEA de alte produse?
Ne-am propus să îmbunătățim formula pe bază de tehnologie micelară, adăugând ingrediente care oferă un plus de îngrijire și hidratare. Pentru a obține cele mai bune rezultate pentru toate tipurile de ten, am dezvoltat trei tipuri de apă micelară, care conțin ingrediente hrănitoare ca vitamina E și panthenol și au fost testate cu succes pe pielea normală, sensibilă și uscată.